Меню сайту
Форма входу
Пошук
КОНТАКТНІ ДАНІ
Адреса установи:

Україна, Волинська обл., м.Ківерці, вул. 17вересня 6 А
Контактні телефони:

(03365) 2-15-02, 3-10-48
Електронна пошта:

kivertsi.tercentr@gmail.com

  А ми не перестаємо дивитись фільми , нещодавно спільно з бібліотекою для дорослих презентували кінострічку Вальс-Бостон, сюжет насичений подіями нещасної жінки, яка як кожен із нас заслуговує на щастя.

  Глядачів здивували відносини у сімї, адже головна героїня маючи сина і чоловіка, не відчувала себе люблячою дружиною і мамою. Дорослий син живе своїм життям і не цінує її піклування, і тільки з появою тренера з бальних танців усе змінилось. Часом трапляється, що чужі люди більш нам близькі аніж рідні, що спричиняє велику внутрішню образу. ... Читати далі »

Переглядів: 316 | Додав: kivertsitercentr | Дата: 02.05.2018 | Комментарі (0)

  У Територіальному центрі для підопічних представлена колекція книг під назвою «Бібліотерапія – це лікування книгою». Кожен з присутніх має можливість вибрати для себе книгу підібрану психологом, для покращення психологічного здоров’я. Ця методика відмінно підходить для лікування неврозів, коли пацієнт може не тільки відволіктися, але також зрозуміти, що його захворювання – це певний психічний стан, до якого схильні багато людей. Через читання спеціальних цікавих книг пацієнт може придбати внутрішній спокій і рівновагу. Достоїнствами бібліотерапії є: різноманітність і багатство засобів впливу, сила враження, тривалість, повторю ... Читати далі »

Переглядів: 331 | Додав: kivertsitercentr | Дата: 23.04.2018 | Комментарі (0)

 Важливо розуміти, що занижена самооцінка залежить від нас. З самого початку ми повинні навчитися вірити в себе і свої здібності.

   Низька самооцінка показує, перш за все, велику кількість страхів. Перший, який ми повинні подолати це страх перед невдачею. Помилки – це не погано. Вони допомагають нам навчитись, як робити все краще. Ми не повинні називати себе незграбами через те, що зробили помилку – немає нічого гіршого, ніж судити себе.  

... Читати далі »

Переглядів: 297 | Додав: kivertsitercentr | Дата: 20.04.2018 | Комментарі (0)

   Існує легенда, що Бог вирішив наділити народи талантами. Одні отримали елегантність та красу, інші дисципліну і порядок, хтось здатність до торгівлі, до музики, а Україну наділив піснею. З тих саме пір співають люди пісню, лікують нею серце.

   18 квітня було проведено захід до дня української пісні спільно з районною бібліотекою для дорослих.

   Згадували українських компози ... Читати далі »

Переглядів: 320 | Додав: kivertsitercentr | Дата: 18.04.2018 | Комментарі (0)

 Арт-терапія хороший напрямок для усвідомлення внутрішнього стану шляхом створення візуального образу, одночасно вирішує діагностичні та терапевтичні завдання, визначає власні психологічні проблеми, та знаходження рішень. Цього разу у роботі ми використали техніку «людина під дощем» визначаючи ставлення індивіда до перешкод, труднощів, з якими людина неминуче зустрічається в житті. Виявли тривожність, та прагнення до самозахисту.

 На наступному етапі стало обговорення роботи: що відчувають учасники коли дивляться на малюнок, що означає кожна його деталь? Закінчивши техніку «людина під дощем» використали н ... Читати далі »

Переглядів: 320 | Додав: kivertsitercentr | Дата: 30.03.2018 | Комментарі (0)

  Послуги мультидисциплінарної команди територіального центру завжди користуються попитом, адже робота декількох кваліфікованих спеціалістів завжди приносить якісні результати. Цього разу у складі мультидисциплінарної команди надавались послуги психолога, медичної сестри та соціального робітника. Психолог проводив бесіду на тему: «Страхі, що заважають досягати цілей. Чому деякі цілі досягаються з трудом, а деякі легко». Медична сестра вимірювала артеріальний тиск та розповідала про весняний авітаміноз; нестачу йоду в організмі.

                ... Читати далі »

Переглядів: 353 | Додав: kivertsitercentr | Дата: 26.03.2018 | Комментарі (0)

 Йод – це життєво важливий мікроелемент, без якого неможливе функціонування щитовидної залози. Дефіцит йоду в організмі порушує вироблення гормонів, що впливають на всі системи тіла. Проблема йодного дефіциту є глобальною для населення усіх континентів. Гормони щитоподібної залози беруть активну участь у розвитку та регуляції функції нервової системи і психіки, серцево-судинної системи, органів травлення, репродуктивної функції і кістково-м’язевої системи. Надлишок йоду в організмі може призвести до отруєння — з тяжкими, іноді незворотними змінами. Але все таки, це менш поширене явище, ніж дефіцит йоду. Для профілактики йододефіциту достатньою регулярно споживати продукти, збагачені йодом. Перше місце серед них посідає йодована сіль, до складу якої входить йодистий калій. Щоб з ... Читати далі »

Переглядів: 290 | Додав: kivertsitercentr | Дата: 26.03.2018 | Комментарі (0)

    Чудовий фільм Вуличний кіт на прізвисько Боб – розповідь про те, як Джеймс Брауен, який відновлюється від наркотичної залежності вуличний музикант, зустрів рудого вуличного кота і його життя змінилося в кращу сторону. Прочитавши багато хороших відгуків про фільм, вирішили представити його нашим глядачам. Також призенттували книгу «Вуличний кіт на ім’я Боб» Джеймса Бовена. «Що робить людину людиною? Де взяти силу змінити власне життя і знайти самого себе? Саме рядки цієї книги дадуть вам відповідь на ці питання.

     Виявляється що звичайний рудий кіт може перевернути усю свідомість і навіть змін ... Читати далі »

Переглядів: 325 | Додав: kivertsitercentr | Дата: 21.03.2018 | Комментарі (0)

Весняний авітаміноз - це проблема, з якою стикаються практично всі, але долає не кожен. Симптоми весняного авітамінозу включають не тільки сонливість, підвищену дратівливість, нездужання і апатію, загострення хронічних захворювань. Крім всього цього є і зовнішні прояви вітамінного дефіциту, зокрема: блідість шкірних покривів, лущення і сухість шкіри, випадіння і ламкість волосся, крихкість нігтів. Нерідко, завдяки вітамінної недостатності відбуваються гормональні збої, і симптоми весняного авітамінозу поповнюються проблемами з порушеннями менструального циклу, появою прищів і вугрів на обличчі і по всьому тілу. Чим страшний весняний авітаміноз? Весняний авітаміноз - це, в першу чергу, нестача в організмі людини вітамінів, який є навесні у досить великої кількості людей. Тим не менш, навіть в медицині прийнято називати авітаміно ... Читати далі »

Переглядів: 323 | Додав: kivertsitercentr | Дата: 20.03.2018 | Комментарі (0)

   Чергова тема  заняття клубу «Щаслива сім’я» : Чому ми різні? Відмінності між чоловіком та жінкою.

   Те, що психологія жінки і психологія чоловіка сильно відрізняється один від одного, не викликає ніяких сумнівів. Питання в тому, як знайти спільну мову між чоловіками і жінками, як зрозуміти особливості психології та поведінки протилежної статі? Саме нерозуміння цих особливостей є причиною сімейних проблем і складностей у сімейних відносинах. Гармонійні стосунки жінок і чоловіків будуються на довірі, взаєморозумінні, рівноправності, відсутності ревнощів, внутрішньої особистісної спроможності кожног ... Читати далі »

Переглядів: 312 | Додав: kivertsitercentr | Дата: 19.03.2018 | Комментарі (0)

« 1 2 3 4 5 ... 44 45 »
Новини
[19.11.2018]
Лекція: " Чим небезпечний кір "
[19.11.2018]
Школа цукрового діабету
[20.08.2018]
Лекція : " корисні властивості болгарського перцю "
[20.08.2018]
Клуб "Будьте здорові" Тема. Корисні властивості кизилу. Застосування в народній медицині.
[12.07.2018]
Клуб Психологічного здоров'я
Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Корисні посилання
















Тех. підтримка сайту: m4dn3ss
Створити безкоштовний сайт на uCoz