Меню сайту
Форма входу
Пошук
КОНТАКТНІ ДАНІ
Адреса установи:

Україна, Волинська обл., м.Ківерці, вул. 17вересня 6 А
Контактні телефони:

(03365) 2-15-02, 3-10-48
Електронна пошта:

kivertsi.tercentr@gmail.com
Головна » 2012 » Квітень » 27 » Семінар
10:18
Семінар

25 квітня на базі Територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Ківерцівського району відбувся виїзний навчальний семінар директорів територіальних центрів з питань організації роботи територіальних центрів соціального обслуговування (надання соціальних послуг).

          Реєстрація учасників та відкриття семінару відбулося на базі Озерської сільської ради. Перед гостями виступили Мишковець С.Є. - начальник головного управління праці, соціальних питань та у справах захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи облдержадміністрації, З.Б. Колісник - Голова Ківерцівської РДА, М.В.Марчук - Голова Ківерцівської районної ради, Коренчук М.Я. - директор територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Ківерцівського району.


На пленарному засіданні виступили: Ковальчук В.Д. - завідувач сектору людей похилого віку та соціальних послуг головного управління з питанням: «Інноваційні напрямки роботи територіальних центрів – запровадження мультидисциплінарного підходу з надання соціальних послуг та про вимоги до організації роботи територіальних центрів соціального обслуговування (надання соціальних послуг), щодо забезпечення належного виконання посадових обов’язків працівників терцентру та ведення всієї документації, що передбачена нормативними документами (журналів за встановленими формами, особових справ, історій хвороб, звітів, тощо).


Також усі присутні задали хвилюючі їх питання, та почули розгорнуті відповіді на них. Словами привітання та гарною піснею учасників семінару привітали жіночий клуб ветеранської первинної організації "Віра, Надія, Любов", які доречі, є і підопічними відділення соціально-побутової адаптації.


Після офіційних виступів, відбувся переїзд учасників в с. Тростянець у Свято – Троїцьку церкву. З вуст святого отця, гості почули слова настанови та благословення, успіхів у нелегкій справі.


Відвідування стаціонарного відділення постійного проживання с. Тростянець дало можливість оцінити якість умов проживання підопічних.

Після обіду учасники семінару відвідали музей Партизанської слави, музей Волинського лісу в урочищі Лопатень. Урочистою ходою були покладені вінки та квіти до пам’ятника героїв партизанської слави. Огляд експонатів та екскурсія по музею залишила незабутнє враження у гостей.



Ми дуже раді, що усі відгукнулися на наше запрошення, поспілкувались та поділилися своїм досвідом. Будемо раді бачити вас наступного разу!!!




Переглядів: 740 | Додав: kivertsitercentr | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Новини
[19.11.2018]
Лекція: " Чим небезпечний кір "
[19.11.2018]
Школа цукрового діабету
[20.08.2018]
Лекція : " корисні властивості болгарського перцю "
[20.08.2018]
Клуб "Будьте здорові" Тема. Корисні властивості кизилу. Застосування в народній медицині.
[12.07.2018]
Клуб Психологічного здоров'я
Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Корисні посилання
















Тех. підтримка сайту: m4dn3ss
Створити безкоштовний сайт на uCoz