Меню сайту
Форма входу
Пошук
КОНТАКТНІ ДАНІ
Адреса установи:

Україна, Волинська обл., м.Ківерці, вул. 17вересня 6 А
Контактні телефони:

(03365) 2-15-02, 3-10-48
Електронна пошта:

kivertsi.tercentr@gmail.com
Головна » 2012 » Червень » 25 » День скорботи. Зустріч з рідними загиблих в перші дні війни.
16:08
День скорботи. Зустріч з рідними загиблих в перші дні війни.

Минають літа, оцвітають літа,

Імення і дати затерши…

Не встиг він під лаври історії стать,

Він -  просто один із перших.....

Борис Олійник

Спалахнувши спекотним літнім днем 22 червня 1941 року, Велика Вітчизняна війна Радянського Союзу проти фашистської  Німеччини, на жаль, триває, адже недарма кажуть, що війна не закінчується доти, доки не поховано останнього її солдата, доки не встановлено імена загиблих і місця їх останнього спочинку.

Трагічні події воєнних років не могли не залишити глибокого кривавого сліду в історії нашого краю.  Багато наших земляків, у перші дні війни мужньо захищаючи рідний край поплатилися своїм життям.  Проте  вони досі живуть у пам’яті їхніх рідних.

Саме тому з ініціативи  завідувача музею Бойової Слави Зіновія Марковича Євницького за підтримки Ківерцівського Територіального центру, та меценатів, на базі ЗОШ № 4  відбулась зустріч  з рідними загиблих в перші дні війни  по Ківерцівському району. У роботі також взяли участь  голова районної ради Марчук Михайло Володимирович та перший заступник голови районноїдержавної адміністрації Вашкевич Микола Дмитрович.

Зустріч розпочалась у музеї  Бойової Слави ЗОШ №4.  Усі присутні мали змогу  роздивитися  експонати і почути цікаві факти які безпосередньо стосуються початку війни.

Продовження  зустрічі відбулося у конферанс-залі за невимушеним спілкуванням та чашечкою чаю.  Спогади про рідних  зі слізьми  на очах, та сумні пісні і вірші про війну, нагадали усім присутнім який нестерпний біль утрат принесла з собою війна.  Проте поки жевріє пам’ять про героїв вони живуть у наших серцях. Ми неповинні забувати тих жахливих подій, щоб вони  більше ніколи не повторились.

Усім гостям, рідні яких загинули у перші дні війни, було подаровано книгу Зіновія Марковича Євницького   «Перші дні Великої Вітчизняної війни 1941-1945 років на території Ківерцівського району», та солодкі подарунки   від мецената Красковського Олександра Петровича.






Переглядів: 518 | Додав: kivertsitercentr | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Новини
[19.11.2018]
Лекція: " Чим небезпечний кір "
[19.11.2018]
Школа цукрового діабету
[20.08.2018]
Лекція : " корисні властивості болгарського перцю "
[20.08.2018]
Клуб "Будьте здорові" Тема. Корисні властивості кизилу. Застосування в народній медицині.
[12.07.2018]
Клуб Психологічного здоров'я
Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Корисні посилання
















Тех. підтримка сайту: m4dn3ss
Створити безкоштовний сайт на uCoz